BatteriDoktor ude i kulden

Vintervejr er test vejr. Her er jeg i gang med test af et 42 volt 14 AH batteri som nu har været i drift over 2 vinter sæsoner. Vi er igang med en langtids test. Batteriet har indtil nu kunne slæbe mig (103 kg) ca 65 km ned af vejen. Her i anden sæson kører det stadig Næstved Tappernøje Næstved uden opladning (41 km). Batteriet har totalt kørt 9614 km, så der er snart jubilæum.
Hvor længe det har tænkt sig at holde må tiden vise, så jeg tramper videre. Hvad man heldigvis ikke kan se på filmen er mit outfit, komplet Rukka MC dragt, MC støvler og integtalhjem med visir. Det er faktisk meget koldt at køre 20 km i frostvejr med 35 km/t på Ebike.

Sagen er den at batteriet nok i kraft af sin høje kapacitet ikke rigtigt er blevet kørt i bund hvilket tilsyneladende skåner meget.

Det er derfor BatteriDoktor’s anbefaling altid at købe det størst mulige kapacitet når man fornyer da batteriet herved ikke så ofte køres helt i bund.

Skriv et svar