Ambrogio plæneklipper batterifornyelse

Plæneklipper batterier egner sig fint til at få skiftet cellerne alene og genbruge batteri kassen.
Der er virkelig noget at spare. Hos BatteriDoktor betaler man kr. 1.600,00 for nyeste Lithium Ion Panasonic celler,  istedet for kr. 2.800 til kr. 3.000, som er normalprisen hvis man køber et batteri hos sin plæneklipper forhandler. Du sparer kr. 1.200,00 !!.
På billederne ses et Ambrogiobatteri L50 og L200, batteri, som bruges i andre typer
Robot-plæneklippere.
Generelt gælder det at BatteriDoktor kan skifte celler i alle typer Plæneklipper batterier Lithium Ion og NI-MH batterier.

BatteriDoktor har fået elbil part III.

Curtis 1244 sepex.

Lys virker, centrallås virker, vindues-visker virker, alt virker på nær at der ingenting sker når man træder på speederen. Vi har prøvet med sele, med lukket dør, bilen i gear, intet sker.

Nå ud og kigge i “motorrummet/elskabet”, finder en Curtis 1244 til Sepex. Har ikke set sådan en før, på den anden side havde min Ellert ikke også Curtis controller?. Ellerten var iøvrigt på 3 kw, Mega City på 5 kw, der kan ikke være meget fut i Mega City, den vejer det dobbelte af en Ellert. Nå men Controlleren har samme funktion, som controlleren på en elcykel, faktisk er en alm. elcykel controller mere avancerede, da de typisk er til 3 fase Brushless motorer, med Hal sensorer mm..
I BatteriDoktor´s elbil har vi en simpel DC-motor på 5 kw. Curtis 1244 controlleren blinker så fredeligt til os, indikerer at alt er vel.
Men køre vil den ikke.
Hvad gør vi nu?.

Motorrum på Mega City.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BatteriDoktor har fået elbil part II

Super fin udstyret Aixam Mega City.
Central lås, bakke-sensor, elektrisk rudehejs. Ja det hele virker. Vi er ved at få fat i nogle batterier. Starter med 4 bil “start” batterier så vi lige ser den virke. Herefter skal der fyldes om med Lithium Ion batterier.

Vi drømmer om at fylde 20 Kw i den, det burde række 240 km…

 

 

 

 

 

 

Speedometer til 80 km/t, vist nok kun muligt ned af bakke.

 

 

 

 

 

 

Bilen har kun kørt 5000 km. Er i super stand.

 

BatteriDoktor har fået elbil part I.

Så er bilen også blevet elektrisk.

BatteriDoktor har købt elbil. En Aixam Mega City. 5 KW motor skulle række til 65 km/t. Vi er ved at sætte batterier i den og vender tilbage med nyt herom. Her lidt billeder af bilen.

 

 

 

 

 

 

Elcykel batteri i kulden igen.

Så er det igen rigtigt Elcykelvejr, hvor man får prøvet rækkevidde i sit elcykel batteri ved lave temperaturer.
Jeg tog laderen med idag så jeg efter de 20 km til arbejde kan få fuld kraft på batteriet til hjemturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja koldt er det at være elcykel batteri idag, det giver mindre rækkevidde se også.

 

 

 

 

 

BatteriDoktor ude i kulden

Vintervejr er test vejr. Her er jeg i gang med test af et 42 volt 14 AH batteri som nu har været i drift over 2 vinter sæsoner. Vi er igang med en langtids test. Batteriet har indtil nu kunne slæbe mig (103 kg) ca 65 km ned af vejen. Her i anden sæson kører det stadig Næstved Tappernøje Næstved uden opladning (41 km). Batteriet har totalt kørt 9614 km, så der er snart jubilæum.
Hvor længe det har tænkt sig at holde må tiden vise, så jeg tramper videre. Hvad man heldigvis ikke kan se på filmen er mit outfit, komplet Rukka MC dragt, MC støvler og integtalhjem med visir. Det er faktisk meget koldt at køre 20 km i frostvejr med 35 km/t på Ebike.

Sagen er den at batteriet nok i kraft af sin høje kapacitet ikke rigtigt er blevet kørt i bund hvilket tilsyneladende skåner meget.

Det er derfor BatteriDoktor’s anbefaling altid at købe det størst mulige kapacitet når man fornyer da batteriet herved ikke så ofte køres helt i bund.

Nyt elcykelbatteri til svigermors elcykel.

Et eller andet sted er det alvor nu. Svigermor har i en periode klaget over sin elcykel. Rækkevidden er dårlig mindre end 10 km. Vi taler om en T-Hansen X-zite 3 år gammel. Det oprindelige Batteri er et 24 volt på 10 AH så det er helt typisk.

Ja nu er man jo selv BatteriDokter så her burde man kunne score nogle nemme point (jeg kunne allerede dufte æblekagen og høre den venlige stemme fortælle hvor dygtig en svigersøn hun har).
Batterikassen kunne indeholde et element på 13 AH, så det ville være mere end svigermor nogensinde har haft i kapacitet på sin cykel.

Hvad jeg ikke lige fortalte er at batteriet fik en ekstra række dvs. spændingen er på næsten 29 volt.

Ja dette blev altså snigpremiere på “BatteriDoktor BOOST” elcykelbatteri serien, mere herom senere.

Batteripakke-Elcykel-Ebike-Batteridoktor
Et højkvalitets batteripakke med 2 års garanti.

 

 

 

 

Batteripakken blev isat og batteriet samlet. Nu når cyklen alligevel var til service gik jeg den igennem, skiftede 4 eger,  pumpede dækkene, checkede kabelføringen og cyklen generelt. (man vil jo få skyld for alle problemer med cyklen i et godt stykke tid efter så det var bare at checke det hele).

Cyklen er nu afleveret og alt er godt. Tilbagemeldingen er at den kører meget langt og trækker meget bedre, faktisk tør hun ikke køre fuld kraft alle vegne da den kører for hurtigt.

Sandheden er at den med 29 volt kun har en smule højere topfart, men optrækket er meget stærkere…

Yes det er æblekage tid.

 

 

BatteriDoktor leverandør til Næstved kommune

Næstved kommune har et pænt antal Elcykler i drift. Hjemmeplejen har skiftet til Elcykler og de er nu et uundværlig redskab i dagligdagen. BatteriDoktor har fornyet batteri til Batavus cykel. 24 volt batteriet kan fornys endda med mere kapacitet. Cyklen havde oprindeligt 10 AH og efter fornyelsen har den 13,0 AH.

Prisen for fornyelsen er kr. 2.195,00 et nyt batteri på 10 AH koster kr. 3.450,00 et typisk eksempel på at en fornyelse giver følgende fordele:

  1. Skåner miljøet ved at genbruge batterikassen.
  2. Du får større kapacitet dvs. flere AH og længere rækkevidde.
  3. Lavere pris ca. 50% hvis man regner den forøgede kapacitet ind.

Her billede at elementet som fornyede Næstved Kommunes elcykelbatteri. Med en BatteriDoktor fornyelse bliver alt elektrisk udskiftet.

WP_20160830_20_08_26_Pro

MVH

Henrik Larsen