X-Zite ebike fra Thansen.

Ebike x-zite fra thansen
X-Zite el cykel fra Thansen.
Gamle opsvulmede celler på bristepunktet.

Svigermors Elcykel batteri fra Thansen, var blevet lidt træt, og kørte på sine sidste dage med ikke meget mere end 7-8 km pr opladning,,,, Det måtte der jo gøres noget ved. BatteriDoktor måtte igen træde i karakter og redde dagen med en reparation af elcykel batteriet til X-Zite elcyklen fra Thansen.

Vi udskiftede det gamle elcykel batteri med et bedre og nyere Lithium Ion kvalitets elcykel batteri. Det gamle elcykel batteri var så brugt at kassen var begyndt at udvide sig. Efter at have åbnet batteri kassen forstod jeg hvorfor -cellerne var nok kommet lidt i julestemning før tid, for taget på i tykkelse, det havde de i hvert fald, så meget at da bare den første skrue blev løsenet var trykket for stort til at de andre skruer kunne klare trykket, resultatet var 3 ødelagte gevind.

Nå men de nye celler kom i og efter at have lavet diverse små reparationer på selve kassen kunne det hele samles igen.

Her ca. 3 uger efter, snakker svigermor stadig om hvor meget bedre hendes Thansen ebike kører efter Vi har haft fat i det, det gamle batteri var på 6,8 Ah, det nye er på 13 Ah, så rækkevidde er betydeligt forøget.

Her er lidt billeder af hvor slemt tilredt det gamle batteri var. Det får en til at tænke hvor farligt det faktisk kan være med så gamle celler, på billederne ses det tydeligt at de er tæt på at give efter.

Thansen elcykel batteri
X-zite gamle celler
Gamle celler
Ebike thansen X-zite
helt nyt 24v 13Ah
BatteriDoktor batteri pakke